به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (تهران)، خلیل محبت خواه مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: وجود ۵۰ هزار تردد روزانه در محور ری-ورامین موجب ایجاد ترافیک بسیار سنگین صبحگاهی و عصر گاهی و به وجود آمدن مشکلات عدیده ای برای مردم شریف قلعه نو شده بود. در نتیجه اداره راه و شهرسازی استان تهران در سال ۱۴۰۰ مصمم شد با طراحی یک کمربندی برای این مسیر در شهر قلعه نو، علاوه بر تفکیک ترافیک عبوری از ترافیک شهری، چند نقطه حادثه خیز را نیز حذف کند تا ایمنی و جان شهروندان حفظ گردد که منتج به برگزاری مناقصه، انتخاب پیمانکار و آغاز عملیات اجرایی این پروژه در این روز گردیده است.
وی ادامه داد: این پروژه نیاز به اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد ریالی دارد که مقرر است از محل مالیات بر ارزش افزوده شهر قلعه نو تامین گردد.
در این مراسم همچنین حمید زمانی فرماندار ویژه شهرستان ری از اهمیت این پروژه به سبب برخورداری ۴ شهرستان ری، قرچک، ورامین و پیشوا خبرداد و گفت: پیرو تاکیدات سفر رئیس جمهور به ری پروژه های غنیآباد، پل فیروزآباد و کمربندی قلعه نو وارد فاز عملیاتی شده است.
زمانی در ادامه گفت: انتظار داریم با اجرای این پروژهها تحولی اساسی در جنوب و جنوب شرق استان در پروژههای زیرساختی ایجاد شود.
زمانی با اشاره به لزوم همکاری مالکین و معارضین در پروژه قلعه نو تصریح کرد: مردم خونگرم شهرستان ری و قلعه نو در رابطه با این پروژه بسیار امیدوار هستند که سبب شکوفایی زیرساخت ها شود.
در ادامه رضا فخاری، استاندار تهران از کاهش بار ترافیکی محور ری-ورامین با بهره برداری از پروژه کمربندی قلعه نو و کاهش زمان سفر همشهریان در جنوب شرق استان تهران خبر داد و گفت :از همکاری مالکین مالکین زمینهای کشاورزی برای این کار پر خیر و برکت تشکر میکنیم .
وی همچنین از اجرای پروژه مترو و انتقال پساب زمین های کشاورزی خبر داد و گفت اولویت های بعدی ما در حوضه جنوب و جنوب شرق استان، احداث خط مترو و اصلاح مسیرهای دسترسی برای زیست راحت و مطمئن مردم است.
استاندار تهران خاطرنشان کرد: با اجرای پروژه کمربندی قلعه نو، تکلیف ضلع غربی شهر مشخص شده، توسعه شهری، ایجاد فرصت اشتغال و تثبیت کاربری ها از دیگر مزای%